8 Mart 2020 Pazar

Günlük renklerle İyileşme : Çok Kolay



Günlük Renklerle İyileşme



Image by <a href="https://pixabay.com/users/ivanovgood-1982503/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2985569">Alexandr Ivanov</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2985569">Pixabay</a>



Haftanın her günü farklı titreşimler ve enerjilere sahiptir. Bunlar bitkisel, renk, sembolik ve gezegensel enerjileri içerir. Bunlar, ışık işçisinin, mistik, psişik ve sürekli olarak daha fazla bilgi arayan ruhun araçlarıdır.


**Pazar, güven üzerinde çalışmak ve içgörü kazanmak için harika bir gün. Pazar, elbette, güneş tarafından yönetiliyor ve rengi sarıdır. Kullanılan otlar Tarçın ve Karanfildir.  Solar pleksus çakra üzerinde çalışın.


**Pazartesi arınma ve olumsuzluğu gidermek içindir. Pazartesi ay ve Yengeç tarafından yönetilir ve rengi mor ve mavidir. Kullanılacak otlar okaliptüs ve Yasemindir. Burada Boğaz çakrası üzerinde çalışın.


**Salı günü kişisel güç günüdür. Salı Mars ve Akrep tarafından yönetiliyor ve rengi kırmızıdır. Kullanılan otlar nane, zencefil ve sedir. Bu gün kök çakra üzerinde çalışmak içindir.


**Çarşamba  enerjimiz üzerine inşa ettiğimiz gündür. Çarşamba Merkür ve Başak tarafından yönetilir ve rengi turuncu. Kullanabileceğiniz otlar limon yağı ve Lavanta bulunu. Sakral çakra üzerinde çalışın.

**Perşembe genişleme günüdür. Perşembe Jüpiter ve Yay tarafından yönetiliyor ve birçok renk Mor, İndigo ve mavi. Bu gün yardımcı olacak otlar Hindistan cevizi, sandal ağacı ve kireç. Taç,  3.Göz ve Boğaz çakraları üzerinde çalışın.


**Cuma, aşk günüdür. Cuma Venüs ve Toros tarafından yönetilir ve rengi yeşildir. Bu günde kullanılacak otlar kekik, adaçayı ve Çilektir. Kalp çakrası üzerinde çalışın.


**Cumartesi, bir dönüşüm günü ve olumsuzluğu emen bir gün. Cumartesi Satürn ve Oğlak tarafından yönetiliyor ve rengi kahverengi. Paçuli kullanmak için önerilen tek bitkidir. Cumartesi olarak tüm negatif şeyleri emecek bir gün olduğundan tüm çakralar üzerinde çalışmakta fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...