20 Mart 2020 Cuma

Hayatınızı Değiştirecek ÜCRETSİZ Bir Araç!






İnanılmaz bir zamanda yaşıyoruz ve ruhsal yolu takip eden herkes, Dünya'nın değiştiğini biliyor, ki bu da aslında insanı evrimleşmeye/değişime itiyor. Artık kaçış yok. Neler olup bittiğinin farkında olmadıkları için değişime direnenler, hayatlarında çok fazla kargaşa ve kaos göstermektedir. Tek yapılması gereken dışarıya bakmak yerine, odaklarını kendi içlerine yönlendirmeleri. Bu çok gizli bir şey değil, artık uyanma zamanı. İçsel yolculuk ve arayış nihayet birçok Ruh için yüksek vitese geçildi! Bildiğimiz her şey çöküyor ve farklı bir gerçekliğin oluştuğunu görebiliyoruz.  Birçok insan nihayet dış kaynaklara güvenmek yerine kendi varlıkları içinde gerçeği aramak için içe dönüyor. Yolculuğumuzda bize yardımcı olacak yeni manevi araçlar bulmak her zaman yüksek olasılıkla olacaktır.





Kullanabileceğimiz birçok araç var ve şu anda sahip olduğumuz en güçlü araçlardan birinin, Gümüş Mor Alevi adı verilen manevi dönüşüm enerjisi olduğuna inanıyorum.  Gümüş Mor Alev enerjisini çalışma ile birlikte kullanmak mükemmel ve çok güçlü bir kombinasyondur. Çok uzun zamandır bilinmesine rağmen, zihinsel, duygusal, fiziksel ve ruhsal olmak üzere , nihayet hayatımızın tüm alanlarını değiştirmek için kullanmak için yollar buluyoruz. Bu yazıda ben de hayatında menekşe Alev kullanabilirsiniz çok kendini güçlendirici bir şekilde paylaşacak.



Mor Alev, tüm korku temelli düşünce ve duyguları sevgi temelli düşünce ve duygulara dönüştürme yeteneğine sahiptir. Kaygıyı barışa, nefreti aşka ve korkuyu cesarete dönüştürebilir. Gümüş Mor Alev, karmayı serbest bırakmaya, titreşiminizi ve bilincinizi yükseltmeye, ruhsal büyümeyi hızlandırmaya ve DNA'NIZI etkinleştirmeye yardımcı olabilecek bir araçtır. Daha hızlı dönüşüme yardımcı olmak için tüm kanal olduğunuz enerjileri serbest bırakarak aktive ederek kullanırsanız, Mor Alev ile birlikte, hayatınızın kalitesini dönüştürmeye yardımcı olacak inanılmaz bir kendi kendini güçlendirici araca sahip olursunuz. Gümüş Mor Alevin gücüne inanıyorsanız tüm duygusal ve zihinsel problemlerde size yardımcı olabilir!  Stres, öfke, üzüntü, depresyon vb. her türlü rahatlatma için yardımcı olabilir.

Bu, kendi düşünce ve duygularımızın gücü ve kötüye kullanımı ile yarattığımız yanlış yaratımları dönüştüren bir hediyedir.

Algılanan dış koşullardan kaynaklanan serbest bırakma sürecini yaşayan bizler için, serbest bıraktığımız/yaşadığımız negatif enerjiyi/duyguları hafifletmeye yardımcı olacak bir araca ihtiyacımız var.  Öfkeyi örnek olarak kullanacağım çünkü bu yazı yazıldığı zaman Dünya üzerinde yaygın bir Duygu.



Hayatımızın herhangi bir noktasında her zaman içimizden akan çok fazla duygu var. Daha önce açıkladığım gibi biz manyetik varlıklarız. Bu, varlığımızdan hangi enerji / duygu akarsa, kendimize  aynısını geri çekiyoruz demektir. Evet, duygular enerjidir!

Diyelim ki kızgınsınız ve bu duyguyu kocanıza, çocuğunuza, iş arkadaşınıza vb. öfkeyi yansıtıyorsunuz. Şimdi dışarı yansıtılan bu öfke size geri gelecektir; unutmayın " ne ekersen onu biçersin!”

Öfke bumerang etkisini durdurmak için bu aracı uygulayın. Öfke duyguları başlar başlamaz, hemen durun, bir nefes alın ve (zihninizden) deyin " Şimdi bu öfke duygularının nedenini, çekirdeğini, etkisini, kaydını ve hafızasını dönüştürmek için Mor alevi çağırıyorum!” Başka bir nefes alın ve saniyeler  içinde bu öfke duyguları değişmiş olacak ve sadece saniyeler öncesine göre  bu duygunun çok daha az güçlü olduğunu hissedeceksiniz. Bu nedenle, potansiyel olarak başka bir bireye yönlendirebileceğiniz zehir / karma durdurulmuş oldu!

Derhal harekete geçtiniz ve öfkenizi olumsuz bir şekilde ifade etme dürtüsüne kapılmamaya çalışarak kendinizi güçlendirdiniz. Tebrikler, ancak henüz  bitmedi! Çok yoğun, ağır bir enerji olan öfke titreşimini hemen daha yüksek bir titreşim duygusuna yükseltmeniz gerekir. Düşüncelerinizi neşe hissettiren bir şeye yönlendirin! Daha yüksek titreşim duygusunu uygulamazsanız, daha düşük, daha yoğun titreşim frekansında sıkışıp kalacaksınız. Olumlu, neşeli bir varoluş yaratmak istiyorsanız titreşim sıklığınızı yükseltmek önemlidir. Olumlu düşünceler ve duygular olumlu deneyimler çeker!



Bu tekniği hayatınıza gelen her olumsuz duygu için kullanabilirsiniz. Eğer sevgiyi ifade etmiyorsanız, korkuyu ifade ediyorsunuzdur. Sevgi temelli duygular sevinç, mutluluk, huzur, barış, sakinlik vb. duygulardır. Korku temelli duygular, nefret, öfke, üzüntü, karışıklık, depresif vb. sevginin tam tersidir. Ne zaman korku temelli bir duygu sizi etkisi altına alsa, hemen enerjiyi dönüştürmek için Gümüş Mor Alevi kullanın.  Sonunda, kendiniz ile çalışarak korku duyguları hayatınızda giderek daha az ortaya çıkacaktır. Kendi titreşim enerjisel frekansınızı yükselttiğiniz için,  farkı göreceksiniz! Her zaman çekim yasasını hatırlayın. Ne söylediyseniz size  geri gelecektir.



Sizi bugün arzu ettiğiniz hayatı yaratmaya davet ediyorum!



Yollarımız tekrar kesişene kadar, gülümsemeye devam edin ve aşık olun!😉






                       Mavi ve Mor Alev enerji meditasyonu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...