12 Mart 2020 Perşembe

REİKİ KURALLARI





Reiki kuralları





Öncelikle, hayatınızda neler oluyor her şeyin farkında olun.  İster köpeğinizi yürüyüşe de götürün,  ya da araba kullanın, çevrenizde olan biten her şeyin farkında olun.  Şu AN'da, yani şimdiki zamanda yaşayın.  Bir sonraki için endişelenmeyin.  Bu şekilde, endişe ve öfke olmadan hayatımızda  Reiki ilkelerini takip edebiliriz.  

                Diğer insanlar için kendi pratiğinizi sürdürmek ve katkı sağlamak için, günlük olarak kendinize Reiki uygulaması yapmalısınız.  Bu enerjinin akışını sağlar ve bir uygulayıcı olarak blokajları engellersiniz.  Sonuçta, kendi çakralarınız engellenirse, başkasının  çakralarını açmaya yardımcı olmak için bir faydanız olmaz.  Öncelikli hangi teknik olursa olsun, önce kendimiz ile çalışmalıyız ve bu şekilde Evrensel yaşam gücü ve Reiki enerjisinin daha iyi bir kanalı olursunuz.
              
                Bir seans verirken, doğru yapıp yapmadığınızı dert etmeyin.  Sezgilerinizi dinleyin ve gösterildiğini hissettiğiniz yere gidin.  Kalp çakrasında bir dakika ve boğazda on dakika geçirirseniz, bu sorun olmaz. Bu o AN’da öyle yapmanız gerektiği içindir.  Aynı şekilde, başka bir kişide, boğazda sadece üç dakika geçirdiyseniz, bu bir sorun değildir.  Her insandaki çakralar farklıdır. Soğuk veya kapalı bir çakra hissettiğinizde, burada çalışmanız gerektiğini bilirsiniz.  Dengeli dengesiz çakraları,üzerinde çalıştıkça öğrenirsiniz. Bunun bir eğitimi yoktur. Siz kendi kendinizi eğiteceksiniz bu konuda çalışmak istiyorsanız… 

                Çalıştıkça hisleriniz güçlenecek ve çakraların durumunu daha iyi anlıyor olacaksınız. Lütfen bu konuda kendiniz ile bol bol çalışın. Her şeyin bir anda olmasını beklemekle kendinize haksızlık etmiş olursunuz.  Her şey pratiktir ve bilginin mayalanmasına izin vermek ile ile ilgilidir. Bu konuda sezgilerinizi dinleyin ve kendinize izin verin sadece.

        Seansları yapmak için belirli bir rutin olduğundan emin olun.  Bir Reiki tedavisi verdiğinizde mutlaka her zaman takipte kalın.  Kafadan başlayın ve tüm çakralardan aşağıya doğru devam edin.  Bitirdikten sonra seans yaptığınız kişiye  olumlamalar vererek , onlara destek olun. Bu konuda kendiniz geliştirin, araştırın. Doğru Niyetleri yaparken doğru kelimeleri kullanın. 

                Kızgın ya da üzgün olduğunuzda hiç kimse üzerinde çalışmayın.  Reiki bu durumda akmayacaktır.  Reiki, sadece iyi niyetle kullanılan evrensel bir yaşam gücüdür.  Bir tedavi vermeye çalışırken rahatsız edici duygularınız varsa, bu işe yaramaz.  Tedavi verirken her zaman iyi bir zihin durumunda olmaya dikkat edin. Bu sizin ve karşı taraf içinde önemli bir konudur. 
Her şeyden önce kendi gelişiminiz için çalışın ve bu konuda araştırmalar yapın. Size verilen bilgilerle sınırlı kalmayın. Çünkü Reiki’ye uyumlanmak yolculuğunuzun bir parçasıdır. Siz kendinize katkı verdikçe, alanınız genişleyecek ve titreşiminiz yükseldiğinden Işığınız daha da parlayacak. 


Işığınızın Bütüne katkı olması dileği ile…
Sevgiyle
Berna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...