12 Mart 2020 Perşembe

Beş Reiki İlkesi



Beş Reiki İlkesi






Reiki'nin beş ilkesi, İmparator Meiji'nin eserlerini okuyan Mikao Usui tarafından uyarlandı. Bu ilkeler doğrudan Meiji'nin yazılarından çıktı. Usui bu ilkeleri bir adım daha ileri götürdü ve onları Reiki uygulamasına dahil etti . İyi haber şu ki, bu ilkeleri hayatınıza uygulamak için Reiki okumak ve bilmek zorunda değilsiniz.

İlk ilke " Bugün için endişelenmeyeceğim.”
Bu muhtemelen listelenen en zorlu ilkedir. Üzerinde kontrol sahibi olmadığımız durumlar hakkında endişelenmemek zor. Ama meditasyon ve dua ile, bu endişeleri  daha yüksek bir yaşam gücüne teslim ve içinde yaşadığımız Dünya’ya güvenmeyi ve  inamaya daha açık hale gelebiliriz.

İkinci prensip " Sadece bugün için , öfkem yok .”
Bazen sinirlendiğimizde, asıl soruna neyin neden olduğunu bulmamız gerekir. Önünüzü kesen kişi mi yoksa alışveriş sırasında sizin önünüzde geçen mi? Bazen başka insanlarda kendi benliğimizi yansıtan davranışlar bulabiliriz. Bunu kabul etmek bazen zor olabilir.  Diğer insanlara öğretmen olarak bakın ve size öğretecekleri   dersleri  bulmaya ve anlamaya çalışın.

Üçüncü ilke " Tüm Hayatımı onurlandıracağım."
Tanrı'nın tüm yaratıklarını onurlandırmalısınız. Ağaçları ve çiçekleri ekerek, sahip olduğunuz yiyecekleri, ailenizden gelen sevgiyi, nefes aldığınız havayı ve tüm hayvanları, kayaları ve okyanusları takdir ederek yardımcı olabilirsiniz.

Dördüncü ilke " Hayatımı dürüstçe yaşayacağım."
Hasta olduğun için mi yoksa yakınlarına gerçekten gitmek istemediğini söylemekten çok korktuğun için mi aile pikniğini atladın? Rüyalarınızda rehberlik için dua isteyin. Duygularınızın gerçekliğine saygı göstermeli , onurlandırmalısınız ve onlardan gizlenmemelisiniz .

Beşinci ilke " Her şey için teşekkür edeceğim ."  
Sevginin ve mutluluğun hayatınızda olması gerektiğine güvenin  ve en küçük şeyler  için ve  burada Dünya üzerinde  olmanın armağanı için minnettar olun.



İletişim:
INSTEGRAM : @belucky_orgonite
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...