15 Mart 2020 Pazar

Dönüşümü Kolaylaştırmak için Agesta Kutsal Kod Çalışması

Eskinin yeniye bağlandığı bir köprü üzerindeyken bu dönemde bize harika araçlar gönderiliyor.
Artık herşeyin Frekans ve titreşim olduğunu daha iyi biliyor ve anlıyoruz ancak bu nasıl oluyor? Bizleri sadece Fiziksel gözlerimiz ile gördüklerimize inanıyoruz. Peki ya boşlukta görmediklerimiz?

Paylaştığım resimde hang aralıkta bizlerin gözlerimiz ile görünür boyutta olduğunu daha net anlatmaktadır.




İnanmak veya inanmamak bizlerin seçimi. Burada paylaştıklarım benim kendi alanımda araştırdığım ve birbiri ile birleştirdiğim konular. tutacağı ile ilgili bilgiyi paylaşmak....

Kendi adıma amacım kişi için balık tutmak değil, balığı kendisinin nasıl tutacağı ile ilgili bilgiyi paylaşmak....

Kova çağına girdiğimiz bu dönemde artık bilgiler tamamen değişmekte ve Kuantum konularını daha ve daha fazla duymaya ve kullanmaya başlayacağımız kesin...

Kendime sadece bu soruyu sormuşumdur daima " Herşey daha kolay olmaz mı? Tezahür ettirmek için daha ne kadar kolay araçlar mevcut? "

Yeni bir dönem başladı aslında çok uzun süredir var ve biz yeni görüyor ve hissediyoruz. Bu süreç ayrıca bize şunu anlatyor. " TEK ADAM"

Daha açık anlatmak gerekirse " Sen Varsın " diyor. Sen kendinle çalıştığında etrafındaki herşeyi dönüştürme gücüne sahipsin diyor.   "SEN" kendine şifa çalışmanı yap ve "SEN" kendin için çalış önce, diyor bu süreç bize. 


İşte bu Kuantum alanı dediğimiz bu koca Okyanus'da neler var bize katkı sağlayacak?

Biz Insanlar için görmediğimiz herşey Mucizedir ancak bana göre bir tekniktir bu sadece. Tekniği nasıl ve hangi niyet ile kullandığın önemlidir elbette çünkü frekans alanına göre ona denk gelen de sana gelir. Evren iyi kötüye bakmaz sadece bize sonuçları yaratır.

Şimdi 9 günlük çalışma ile ilgili detaylara gelecek olursak;

👉👉 1 AĞUSTOS başlayacak olan çalışma KUANTUM Alanı ile ilgili 2 gün konular paylaşacağım. Burada göndereceğim Dosyalar bu konuda elimden geldiğince konuyu anlatmaya çalışyorum. Sayıları Kuantum bağlamında daha iyi anlamak gerektiğine inanıyorum. Kuantum dediğimiz çok büyük bir Okyanus var ve bizler bu alanda neleri çektğimizi ve işleyişi daha iyi anlarsak bu araçların daha sağlıklı çalışmasına sebep olur.

👉👉 3 AĞUSTOS günü  Agesta sayıları ile hazırlanmış derin temizleme sayı çalışmaları ile başlayacağız.Anne karnına düştüğümüz ve büyümeye başladığımız andan itibaren doğum ve çocukluk dönemimize kadar birçok olaylardan etkileniriz ve negatif bağlar oluşur. Bu toplam 9 günlük çalışma ile bu anıları ve kalıpları dönüştürmeyi seçiyoruz.
Çalışma, Agesta sayıları ile hazırlanan bir rehberdir ve hem dosya hem sesli kayıt olarak hazırlandı.


👉👉 4 AĞUSTOS Akşam 21:30 da Zoom ile bana canlı olarak sorularınızı sorabiliyor olacaksınız.
Çalışmamız boyunca programımda 3  Zoom canlı bağlantımızı yaparak sorularınızı bana sorabiliyor olacaksınız.
.
👉👉 ÇALIŞMA SINUNDA "PAPER RADIONIC MACHINE"  ile nasıl çalışacağınızı Zoom canlı bağlantıda anlatacağım. Bu çalışma ile ilgili ayrıca sizlere frekans dosyası ile kullanabileceğiniz frekansları nereden ulaşabileceğinizi aktaracağım .  Bu çalışmada öğrendiğimiz ve paylaşacağım Sayı frekanslarını da çalışmada kullanma şansımız olacak...
 


Toplam 9  gün süren bu yolculuğunuzda sizin yol arkadaşınız olacağım ve  sizlere kolaylaştırıcı olarak hemen alanınızda kullanıma sunuyorum. 9 günlük ve 21 günlük çalışma sesli kayıt olarak örnek teşkil etirmek ve hemen kullanabilmeniz için hazırlanmıştır. Bununla beraber başka hangi konular hakkında bilgi edineceksiniz.;

🌠Agesta sayı frekanslarının kullanımı 🌠Doğum tarihi aktivastonu nedir ve nasıl yapılır
🌠Kilo kontrolü rehberi
🌠Güncel Agesta kodları
🌠141 sayfalık birçok frekans koduna ulaşmanız için tercümesini yaptığım Agesta Kutsal sayı kodları kaynak.

🌠Bağımlılıktan kurtulma gibi birçok alanda bize destekleyici rehber çalışmalar ve çok daha fazlası ile beraber olacağız. 

🌠Grupta kaldığınız sürece 
Agesta 'dan gelen güncel kodları size iletiyorum. Yol arkadaşlığımız her daim devam edecektir. 

🌠Çalışmanın son 3 günde Grabovoi ile ilgili size destekleyen ek rehber çalışmalarımı paylaşacağım. ( Engelleri kaldırmak ~ Çift ilişki uyumlaştırmak~ maddi durum ~ Küp Koni SİSTEMİ~ 20 YIL GENÇLEŞME ~ MERKABA ÇALIŞMASI içermektedir. 

🌠45 boncuktan oluşan, Agesta kodlarını çalışırken kolaylık sağlayan, yarı değerli doğal taşlardan kişiye özel hazırlayacağım ve bileğinize de takabileceğiniz Agesta bilekliği ~ Kargo bana ait olmak üzere hediyedir. 

🌠5 Haziran Dolunay çalışması ile Bolluk Bilinci ve Bolluk Çeki hazırlayacağız ve gün içinde meditasyon için bilgi gönderilecektir. 

⭐Toplam 9 gün lük bu süreç ve 5ci boyut bilgileri için hazırsanız; Değişim Dönüşümünüzü desteklemeyi ve katkı yapmayı seçiyorsanız  DM 'DEN iletişime geçmenizi rica ederim.

🌼YER; Evinizden  Whatsapp üzerinden gerçekleşecektir.  Kontrol tamamen size ait. Paylaştığım bilgi ve ses kayıtlarını ne zaman uygun olursanız bulunduğunuz alanda okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

🌼 Bu Çalışma için gerekenler:  Whatsapp için Cep telefonu - Zoom için Cep telefonu ve/ veya Bilgisayar, Konuları anlamak için açık bir Zihin ve Bakış Açısı - İstekli olmak - Kendine katkı sağlamaya istekli olmak -

⭐ Bu çalışmanın  size nasıl bir faydası mı olacak? ( Bu soru çok sık soruluyor.)
Öncelikle herşey sizinle ilgili ve sizinle başlıyor. Bu çalışmaları kullanan birçok arkadaşım kendini hatırlamayı başardı... içindeki gücü ve mucizenin aslında kendisiyle ne kadar kolay başladığını ve tezahür ettiğini. Ben sadece yol arkadaşıyım ve kendime uyguladıklarımı paylaşıyorum.  Bilgi aktive oldukça daha fazlası gelmektedir.  Önce  kendinize katkı olacak sonra çevrenze katkı oldğunuzu göreceksiniz.

🌼KATILIM KATKI PAYI:  555 TL 
(Shopier üzerinden ödeme yapabilirsiniz. DM den link göndereceğim.) 

#5boyut #bolluk #sayilaringizemi #frekans #titreşim #kuantum #arınma #değişim #dönüşüm #agesta #evrenindili #ışıkdili 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...