21 Mayıs 2020 Perşembe

GÜZELLİK ÇEŞMESİ - AGESTA KUSAL KOD REHBER ÇALIŞMA



Ve sonunda Youtube için hazırladığım Agesta Rehber çalışması hazır.

Hazırladığım son çalışmaların hepsini sessiz Subliminal mesajlar olarak hazırlıyorum. ve öncelikle Subliminal Mesaj hakkında kısaca bir bilgi vermek istiyorum. Çünkü Youtube 'da çalışmaları dinleyen bazı takipçiler ses gelmediği için sorular sormuşlar ve bu şekilde de biraz bilgilendirmiş olacağım.



Subliminal Meditasyon nedir?

Dünya'ya geldiğimiz ilk günlerden itibaren deneyimlerimiz, inansak da inanmasak da bazı şeylerin doğru olduğuna inanmamızı “şartlandırır”. Önce Ebeveynlerden, öğretmenlerden veya akranlardan yeterince sık bir şey duyarsak veya kendimiz hakkında daha yaşlı ve daha akıllı olduğunu düşündüğümüz veya kararına güvendiğimiz herhangi birinden (örneğin bir ebeveyn) bir ifade duyarsak, bilinçaltımız bu ifadeleri kabul eder. gerçek olarak. Eğer dünyayı güvensiz, hoş olmayan veya bir şekilde sert olarak deneyimlersek, bu da bilinçaltında bir inanç oluşturur. Bu bilinçaltı inançlar, korku, fobi, depresyon, panik atak, her türlü kendini yenme, kendini sabote etme davranışı ve bize olumsuz insanları ve deneyimleri tekrarlama kalıplarını içeren duygularımızı, davranışlarımızı ve deneyimlerimizi yönlendirmeye devam eder. Olumsuz deneyimler devam ettikçe, bilinçaltı inancı güçlendirilir. Her ne kadar bilinçli olarak doğru olmadıklarına inanmak istemesek de, deneyimlerimiz bize aksini söyler ve bir kısır döngüye yakalanırız.

Bunu nasıl değiştiririz? Bilinçaltımıza erişerek ve kendimiz ve yaşamlarımız hakkındaki inançlarımızı yeniden yazarak. Bunu yapmanın en etkili yolu, bilinçaltı zihni rahat, açık bir duruma sokmak ve daha sonra öneriler ve onaylamalar yoluyla olumlu inançlar vermektir. Bu, bilinçli, eleştirel zihni atlamalarına ve en hızlı, en etkili sonuçları deneyimlediğiniz bilinçaltına doğrudan erişmelerine izin verir. Bilinçaltı müziği hipnozla aynı prensiplerle çalışır: her iki yöntem de bilinçaltı zihne erişir. Tek fark, bir yöntem (hipnoz) aktif, diğeri (bilinçaltı müzik) pasiftir. Hipnoz etkilidir, ancak genellikle bir dizi seans gerektirdiğinden zaman alıcı ve pahalı olabilir .Bilinçaltı müziği, aynı sonuçları maliyet ve zamanın bir kısmında elde etmenize yardımcı olur.

Bilinçaltı müziği, müzikte olumlamaların ve onayların gizlendiği anlamına gelir, bu yüzden müzik bilinçli olarak duyduğumuz tek şeydir. Bilinçaltımız her şeyi duyabilir ve hatırlayabilir. Hastane ameliyathanelerinde yapılan çalışmalada, anestezi altındaki hastaların doktorların ve hemşirelerin kendileri hakkında söylediklerini duyduklarını ve hatırladıkları keşfedildi? Hastalar bilinçli olarak hiçbir şeyin farkında değildi, ama bir doktorun “Oldukça güçlü ve sağlıklı, çabucak iyileşmesi gerekiyor” gibi bir şey söylediğini duyuyorlardı. Tabii ki, bilinçaltı bunu duyan hastalar daha çabuk iyileşti. Tersine, bir hasta, “İyileşmesi muhtemelen normalden birkaç hafta daha uzun sürecektir” gibi bir şey duyduğunda, hastanın iyileşmesi daha uzun sürdü. Bilinçaltıları bu ifadeleri aldı (yargısına güvenilen birinden) ve ona göre hareket etti.

Bilinçaltımızın olumsuz inançlar geliştirmesi için ifadelerin ve deneyimlerin tekrarlanması gibi, bu inançları yeniden yazmak da tekrar gerektirir. Başlangıçta bir miktar direnç  olabilir. Bu yüzden, bu inançlar yeni, olumlu olanlara yeniden yazılana kadar bilinçaltı müziği sürekli dinlemek gerekir. İnançlarımız değiştikçe, davranışlarımız ve deneyimlerimiz ve nihayetinde yaşamlarımız da değişir.



Ve şimdi Aşağıda Agesta Kodlarını sizlerle paylaşıyorum. Onunla beraber Youtube kanalının linkini de beraberinde paylaşacağım ilk olarak yazımı okuyan takipçiler için.

Agesta Kodlarını kendiniz çalışmalk istiyorsanız her bir kodu 45 kere tekrar ediyorsunuz.


-Daha fazla detay ve neyi nasıl yapacağınızı öğrenmek isterseniz Instegram'da dönem dönem 7 günlük Agesta çalışmalarıma katılabilirsiniz. ( Ücretli olduğunu önden belirtmek isterim.) Çalışmada hem kodların çalışma mantığını ve ayrıca birçoık kodlarla beraber Rehber çalışmalarımı paylaşıyorum ve temelde nasıl kullanılması gerektiğini daha detayı ile anlatıyorum. -



R / *** GÜZELLİK ÇEŞMESİ  Rehber Çalışma ***

▶Venüs: aşk ve güzellik tanrıçası; Kutsal Kod  449
▶Gezegen dehası Hagith: Venüs'ün işlerini yönetir, güzellik ve iyi şeyler verir. Kutsal Kod  1012
▶Vücut elementi; Kutsal Kod 97
▶Yeni saç çıkar; Kutsal Kod 394
▶Tırnakları sertleştir Kutsal Kod 315
▶Cilt üzerinde yamaları yok et; Kutsal Kod 879
▶Kırışıklıkları kaldır; Kutsal Kod  11112
▶ Koyu Halkaları kaldır;  Kutsal Kod  69
▶Gözlerin altındaki torbaları kaldır; Kutsal Kod 2190
▶Vücudun cildini güçlendir; Kutsal Kod  459
▶Vücut kollajen yenile ve geri getir; Kutsal Kod  2831
▶Selülit yok et;  Kutsal Kod 2911
▶Kilo vermek için; Kutsal Kod 32194
▶Karın yağ kaldırmak; Kutsal Kod 720
▶ Benlik saygısı; Kutsal Kod 877
 ▶Cilt elastikiyeti; Kutsal Kod 203
▶ Komple Aura temizleyin; Kutsal Kod  26700
▶Kasları güçlendir;  Kutsal Kod  2710
▶Kas sistemi düzgünleştir;  Kutsal Kod  1515
 ▶Doğru vücut duruşu;  Kutsal Kod  679
▶Büyüme hormonunu etkinleştirin (kişinin niyet halinde) isteği yapın; Kutsal Kod 52611
▶Akne yok et;  Kutsal Kod  879
▶Yara izleri yok et;  Kutsal Kod  900900
▶Cilt depigmentasyonu;  Kutsal Kod 515
▶Varisli damarları yok et;  Kutsal Kod  71598
▶Şişmiş vücut parçaları.  Kutsal Kod 578
▶Şükür Kutsal Kod 3333










Bütüne katkı olması dileği ile ....

Berna




2 yorum:

  1. Bu yüzdeki kılcal damarlar içinde geçerli mi acaba orada öyle bir kod gördüm ve biz bu kodları okumak zorundamıyız aktive olması için 🤗

    YanıtlaSil
  2. Bu kodlar Youtube kanalımdaki çalışmada kullanıldı. Siz nasıl isterseniz .

    YanıtlaSil

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...