9 Mart 2020 Pazartesi

Kundalini Reiki Hakkında Bilmeniz Gerekenler




Kundalini Reiki Hakkında Bilmeniz Gerekenler







Ruhsal iyileşme söz konusu olduğunda, Kundalini Reiki birçok kişi tarafından bugünün en temel ve etkili araçlarından biri olarak kabul edilir. Bunun nedeni, uygulamanın herkesin uygulayabileceği basit ve kolay anlaşılır yapıları içermesidir.

Ruhsal Şifa çalışması yapan birçok insan,  Kundalini Reiki uygulayıcısı olur çünkü geleneksel Reiki uygulanmasından çok daha kolaydır. Kundalini Reiki geleneksel Reiki’den türetildiği için, teknikleri, tedavileri ve ilkeleri çoğunluğu hemen hemen aynıdır. Sadece Kundalini Reiki ruhsal iyileşmeyi  daha hızlı ve daha rahat bir şekilde başarmak için basit yöntemler kullanır.

Kundalini Reiki nasıl çalışır?

Kundalini dediğimizde, bu  genellikle insanlara Dünya'nın enerjisini kazanmalarına kolay erişim sağlayan çeşitli "şifa kanalları" ve "chakraların"  açılmasına ifade eder.  Burada," Kök çakrası", Kundalini enerjisinin girmesine yol açan enerjinin merkezi olarak hizmet eder .

Ayrıca "Kundalini ateşi" olarak da anılır. Kundalini enerjisinin kişinin vücudundaki her yere aktığı ve vücudun " ana enerji kanalına dokunduğu " söylenir.  Enerji bir kez enerji " ana enerji kanalına " ulaştığında, Kundalini Reiki şimdi "Taç çakrası" ndan çıkarak ve bir döngü biçiminde geri dönecektir.

Kundalini Reiki'de,   kanal ile serbest kalan bir kişinin enerjisi  "Kök çakraya" girer, ki bu genellikle bir kişinin başının üstünde bulunan "Taç çakra" dan geçer ve bir süre orada kalır.
Kundalini Reiki, "Taç çakra" da kaldığı süre boyunca, vücudun farklı kısımlarındaki "Çakraları" temizler ve sistem boyunca kanalize eder.

Ve Kundalini Reiki'nin nasıl çalıştığı adım adım prosedürü:


1. Kundalini Reiki'nin çalışmasının ilk adımı, Reiki enerjisinin akacağı kanalları açmaktır. Bu adım "ilk uyumlama" olarak adlandırılır. Bu süreç aynı zamanda Kundalini Reiki'nin ikinci uyanışı için kişiyi hazırlar. Burada kişinin el, taç ve eldeki  çakraları, ilk aşamayı tamamlamak için aynı anda açılır ve güçlendirilir. Bu ilk adımın, geleneksel Reiki kullanan çoğu insanın Usui Reiki 1’den 3’e uyumlarına eşdeğeri olduğu söyleniyor.
⭆Kundalini Reiki Seviye 1 uyumlaması ardından 21 gün arınma süreç başlamaktadır .  Bu süreç içinde kanalların temizlenmesi ve güçlenmesi  için alkol ve kırmızı et tüketilmemesi gerekmektedir.
 (Bu tamamen kişinin sorumluluğundadır. Bu duruma uyulmaması sadece enerjinin güçlenmesine engel olunur. Başka sakıncası yoktur.  Uyumlanma alındıktan sonra süreç başlar ve kişi kendisine her gün max 10 Dakika süren şifa çalışması yapması önerilir. Birince seviye uyumlama ile dosyalar kişiye gönderilmektedir. )

2. Kundalini Reiki'nin çalışmasının ikinci adımı kanalların güçlendirilmesidir. Kundalini Reiki'nin ilk uyanışından sonra, yaşam gücü enerjisinin güçlendirilmesi gereken  gerekir , böylece kanal olan enerji ile uyumlu hale gelir. Kanallar güçlendirildiğinde, enerjinin nazik ve emin bir şekilde alınmasını sağlanır. Bu süreç aynı zamanda Kundalini enerjisini ateşlemek için bu yolu açar ve çakraların aktif duruma ulaşmasını sağlar.

3. Kundalini reiki'nin çalışmasının üçüncü adımı, Kundalini ateşinin maksimum sınıra ulaşacağı kanalları güçlendirmektir. Bu yapıldıktan sonra, Kundalini Reiki daha sonra güçlendirilmesi ve beslenmesi sırasında kişinin ruhsal  temizlik görevini yerine getirecektir.

Kundalini Reiki'nin daha etkili çalışması için, 3cü Seviyeyi alan ve  bunu uygulayan kişiye " Denge "ve" Elmas Reiki" ," Kristalin Reiki" ," DNA Reiki" ," Doğum Travması Reiki" ," Konum  Reiki "ve" Geçmiş Yaşam Reiki." Otomatik olarak yüklenmektedir.

Kundalini Reiki manevi şifanın basit bir yolu olmasına rağmen, insanlar bunu kullanmaya veya uygulamaya dikkat etmelidir, çünkü bunu yaparken yeterli bilgi ve rehberliğe sahip olmadıkları takdirde, yeryüzünün enerjisine topraklanabilirler ve bu onların sadece maddi Dünya’da bağlı kalmasına neden olur.


Kundalini Reiki İnisiye  ve çalışması hakkında bilgi almak için lütfen İnstegram sayfamızdan  @belucky_orgonite  veya 0532 055 48 24  Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kundalini Reiki Seviye 1  -------------- 200 TL
Kundalini Reiki Seviye 2  -------------- 200 TL
Kundalini Reiki Seviye 3  -------------- 300 TL
Kundalini Reiki Seviye 1-2-3  --------- 500 TL 


·        Uyumlanma öncesinde Çakra dengeleme ve Aura temizliği çalışması yapılmaktadır.  
      ➜Kundalini Reiki Seviye 3 uyumlaması ile Uyumlama alındığı ve katılım  Sertifikası gönderilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ORGONIT - Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar

  Bilim + Sezgiler Modern Zamanlar   Bedenini Ş ifaland ı r -   Zihni temizle -   Kalbi a ç     Orgonitler, öncelikle enerji alanımızı...